Zomertrainingen van 2020

 De eerste week van april wil tennisschool  Basta  bij TVAC gaan starten met de zomertrainingen!

Wilt u uw backhand, service, slice of topspin verbeteren deze zomer en helemaal klaar zijn voor de toernooien, clubkampioenschappen of competitie, dan kunt u weer inschrijven voor de zomertrainingen, als team, als groep of alleen.... het kan allemaal!

Vanaf 2e helft maart worden de indelingen gemaakt, zorg dus dat uw inschrijving dan bij de tennisschool binnen is? 

Inmiddels werken we nu al een jaar met het huidige inschrijfpakket en dit bevalt ons en de klant goed. Gaat u voor het eerst inschrijven voor tennistraining? Op het moment dat u op inschrijven tennistraining klikt zal u in een andere omgeving komen, waar u de eerste keer al uw gegevens moet opgeven en een inlog naam aanmaakt. Hierna kunt u zich inschrijven. Heeft u al een account dan kunt u inloggen met uw e-mail adres en het door u gekozen wachtwoord. Bij inschrijving kunt u de gegevens van vorige keer ophalen, zodat u de gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen.

Vanuit het programma kan ook de indeling worden gemaakt, kunnen wij u eenvoudig op de hoogte houden van het eventueel uitvallen van lessen door weersomstandigheden, vakanties etc. U kunt hier ook zien wanneer de trainingen worden gegeven en wanneer u eventueel een training heeft gemist. Daarom is het ook belangrijk dat u zich via het pakket inschrijft.

Ook uw factuur ziet u in uw account, en de betaling gaat per automatische incasso.

Deze zomer kan er per maand betaald worden; de prijzen zijn ook per maand aangegeven bij de diverse pakketten. Bij het pakket van 18 trainingen kan er in 6 maanden betaald worden, april, mei, juni, juli, augustus en september.

Op verzoek zullen wij deze zomer een proef starten met de pakketten van 9 trainingen.

De pakketten van 18 trainingen hebben voorrang op de pakketten van 9 trainingen. Waarom? Zodat de trainingstijd van de klanten niet na een half seizoen anders wordt.

De pakketten van 9 trainingen bestaan uit twee periodes; periode 1 vallen de trainingen in april, mei en juni en bij periode 2 vallen de trainingen in juli, augustus en september.

Schrijft u zich in als groep? Let dan goed op dat de hele groep hetzelfde pakket kiest! 

Wintertrainingen 2020

 

De eerste week van oktober wil Basta gaan starten met de wintertrainingen!

Wilt u uw backhand, service, slice of topspin verbeteren deze winter en helemaal klaar zijn voor de wintertoernooien, clubkampioenschappen of herfstcompetitie, dan kunt u weer inschrijven voor de wintertrainingen, als team, als groep of alleen.... het kan allemaal!

U kunt zich weer inschrijven voor de wintertrainingen! Doe dat zo snel mogelijk, dan hebben wij meer tijd om in te delen en kunnen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

Ook deze winter kan er per maand betaald worden; de prijzen zijn ook per maand aangegeven bij de diverse pakketten. Bij het pakket van 18 trainingen kan er in 6 maanden betaald worden, oktober, november, december, januari, februari en maart.

Schrijft u zich in als groep? Let dan goed op dat de hele groep hetzelfde pakket kiest!

Als wij hebben ingedeeld krijgen wij vaak de vraag of we de klant niet even hadden kunnen bellen om te overleggen of de tijd, de dag en/of  de groep wel akkoord zou zijn. Helaas is dit niet mogelijk wij moeten de indeling in een week maken, omdat wij een groot gedeelte van de inschrijvingen pas de laatste week binnen krijgen. Waardoor er niet genoeg tijd is om bij twijfel te gaan bellen. De eerste twee weken van de trainingen wordt altijd nog gekeken door de trainers of de groepen goed zijn of er nog wat gewisseld moet worden etc..
Nu zouden wij graag willen dat iedereen wat eerder zou inschrijven en samen met de trainers hebben we bedacht dat het misschien een idee is om de vroege inschrijvers te belonen met een cadeautje.

Ga voor meer details en pakketten naar de website van Bas Tennis Academy. (www.bas-ta.nl)